Telefoonnummer algemeen 088 66 99 666 (voor spoedzaken 24 uur bereikbaar)     Telefoonnummer planning 088 66 99 600

over ons

historie

KakesWaal taxatie – expertise levert als onafhankelijk dienstverlener een uitgebreid pakket van taxatie- en expertisediensten. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt en zijn actief in verschillende marktsegmenten, nationaal en internationaal.


De oorsprong van ons bedrijf ligt in de jaren twintig. De heren Reinder Kakes en Jan Waal waren onafhankelijk van elkaar pioniers in de toen nog kleine bedrijfstak. Zij stonden dus aan de bakermat van de huidige markt van taxatie- en expertisediensten met als motivatie slagvaardiger op de markt te kunnen opereren.


De eigenaren van KakesWaal zijn allen binnen het bedrijf werkzaam. In 1996 volgt de overname van het gespecialiseerde bouwkundige taxatiebureau Jan Waal Gz. bv. Beide bedrijven opereren onder dezelfde directie.


Het huidige KakesWaal is met circa 35 medewerkers door het hele land één van de grotere taxatie- en expertisebureaus in Nederland. Wij onderscheiden ons door gekwalificeerde deskundigheid in roerende en onroerende zaken alsmede schade-expertise. Naast deze grote deskundigheid kenmerken onafhankelijkheid, loyaliteit en inzet van het personeel ons bedrijf.

- expertise opdracht